You are here

Op deze manier verdwijnt de bomma uit Familie

12/10/2019 08:00-

Annie Geeraerts beseft dat ze op deze manier uit Familie zal verdwijnen.

Annie Geeraerts is ondertussen 93 jaar maar de bomma uit Familie oogt nog kwiek. Even leek het alsof de bomma uit Familie geschreven zou worden, maar niets bleek minder waar. “Ik zal de komende tijd net weer iets méér aan bod komen,” onthult de actrice in Story. “De schrijvers hebben de kijkers gewoon even op het verkeerde been gezet.”

Maar Annie Geeraerts beseft dat ze vandaag of morgen toch eens uit de serie zal worden geschreven. “Dat zal op dat moment pijn doen, maar ik wéét dat het ooit zal gebeuren,” aldus Annie Geeraerts in het weekblad. En de actrice beseft maar al te goed hoe ze uit Familie zal verdwijnen.

Annie Geeraerts beseft als geen ander dat haar personage Anna waarschijnlijk zal sterven in Familie. “Het is niet dat ze mij op mijn leeftijd nog een lange reis gaan laten maken, zoals Jacky,” klinkt het bij Annie Geeraerts. “Ach, de schrijvers mogen mijn einde kiezen,” aldus Annie Geeraerts in Story. Maar de Familie-kijkers hopen ongetwijfeld dat het moment waarop de bomma verdwijnt nog lang wordt uitgesteld.

Meer nieuws over:

Annie Geeraerts, Familie

Gerelateerde foto's:

Als Anna in seizoen 29 in Familie

Annie Geeraerts - Lint - 03/06/2020

Als Anna in seizoen 28 in Familie

Annie Geeraerts - Lint - 14/07/2019

Bij Familie

Annie Geeraerts - Boortmeerbeek - 01/08/2017

Gerelateerde bio's: