You are here

Onze voorspelling voor 2013: Welk nieuw zangtalent zal doorbreken?

06/01/2013 20:42-

2012 betekende de doorbraak voor Teek en Maarten Cox. Maar welk nieuw Vlaams zangtalent zal in 2013 doorbreken? Wij weten het al!

Van deze drie toptalenten van eigen bodem zullen we beslist horen in het nieuwe jaar:

Monky Boys

De twee Antwerpse vrienden Tanguy en Yannick debuteerden gezamenlijk in 2012 met “Meisje van goud”. Ze brengen een frisse mix van hiphop, pop en moderne elektronische muziek in het Nederlands. Hun stijl lijkt enigszins op die van Gers Pardoel. Het kan niet anders dan dat deze schalkse good-looking boys vroeg of laat zullen ontdekt worden door het grote publiek. Wij denken dat dit in 2013 zal gebeuren.

Matthias Lens

De kersverse papa van Eliana en ex-Sunsets-accordeonist zong een jaar geleden al een succesvol duetje met zijn vriendin Laura Lynn, maar wil in 2013 als soloartiest doorbreken. Zijn eerste solosingle “Pretty Belinda” is al een maandje uit en doet het niet onaardig. Maar wij denken dat hij pas écht gaat scoren in de zomer van 2013 en wel met een zonnig, happy up-temponummer.

Charlotte Therssen

Deze knappe Oostendse twintiger heeft alles in huis om een grote ster te worden. Ze deed zang- en podiumervaring op met “Junior Eurosong” en “Zo Is Er Maar Eén”. Van 2009 tot 2011 zong ze de begingeneriek van de vtm-soap “Familie”. Sinds 2010 brengt ze met de regelmaat van de klok een zelfgeschreven single uit. Zo kreeg ze met “Onder de tafel” afgelopen zomer veel airplay op Radio 2, maar de hit bleef uit. In 2013 zal het er volgens ons toch van komen.

Tags: