.
Stijn en Nuria uit Blind Getrouwd
zondag 24 juli 2022

Nuria uit 'Blind Getrouwd' is duidelijk over leven als influencer

Dit is de juiste keuze.

Influencer lijkt voor velen een leuke job, maar het is ook hard werken. Dat ondervindt ook Nuria Gilinzintinova. Zij werd bekend door 'Blind Getrouwd' en werd door heel wat bedrijven aangesproken om hun producten te promoten.

Een leuke bijverdienste vond Nuria, tot ze er meer en meer toekomst in zag en er vaker mee wil bezig zijn. Dat er zoveel regels bestaan rond influencen, dat schrikt haar niet af.

“Ik doe alleen betaalde opdrachten, dan is er fiscaal geen discussie. Ik krijg een vergoeding en daarop word ik belast. Sinds een tijdje ben je ook verplicht om te vermelden wanneer het om reclame gaat en ik heb er begrip voor dat er duidelijkheid komt. Maar het blijft een grijze zone. Ik denk dat niemand weet hoe de vork aan de steel zit”, reageert ze in Story.

De voorbije maanden waren heel zwaar voor Nuria. Maar met de steun van haar man Stijn kwam ze er weer bovenop. Hij steunde haar de voorbije maanden en probeerde zoveel mogelijk uit handen te nemen van zijn vrouw.

“Iedereen maakt weleens een moeilijke professionele fase door. Nuria kan gewoon geen keuzes maken, ze is zo enthousiast dat ze alles tegelijk wil doen. Dan kom je jezelf weleens tegen en verlies je zaken uit het oog. Ze vraagt wel eens om raad, maar ze doet uiteindelijk toch haar goesting.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nuria Gilizintinova