.
Stijn en Nuria uit Blind Getrouwd
zondag 7 maart 2021

Nuria nog steeds gelukkig met Stijn: “dat heb ik als kind nooit gehad”

"Wat Stijn en ik nu samen hebben, is het droomplaatje dat ik voor ogen had."

Nuria blikt in Story terug op haar huwelijk met Stijn in Blind Getrouwd. En dat begon als een drama. “Ik wil dit niet”, vertelde Nuria aan haar mama op het trouwfeest. Maar mama Sania raadde aan rustig te blijven en af te wachten. “Ik voelde gewoon dat hij een goede echtgenoot zou zijn.”

Uiteindelijk kwam Nuria als een ander mens terug na haar huwelijksreis in Tenerife. “Mama had gelijk”, lacht Nuria in Story.

“Mama vond dat ik in het begin niet lief genoeg was voor Stijn. Mijn gezicht sprak boekdelen toen ik Stijn voor het eerst zag”, herinnert Nuria zich. “Die eerste dagen had ik veel last van stress. Toen ik me inschreef voor Blind Getrouwd moest ik mama beloven om gelijk wie een eerlijke kans te geven. Ik ben heel blij dat ik heb volgehouden.”

Want Nuria zag door haar huwelijk met Stijn een droom uitkomen: “Wat Stijn en ik nu samen hebben, is het droomplaatje dat ik voor ogen had: een warm gezin, iets wat ik als kind anders heb gekend. Uiteindelijk heb ik daar niets voor moeten doen, alleen verliefd worden”, lacht Nuria in Story.