.
News Image

Nu zondag laat JOE fm 99 luchtballonnen opstijgen

JOE fm viert vijfde verjaardag met uniek gebeuren.

De dj's van JOE fm gingen de uitdaging van hun luisteraars aan om 99 Luftballons van Nena vóór 1 april tot leven te brengen. Het is nu een feit: zondag 30 maart stijgen driehonderd JOE luisteraars in 99 luchtballonnen op in Eeklo.

99 Luftballons tot leven brengen is een grote uitdaging dat veel organisatie vergt. De afgelopen weken zijn de dj's van JOE fm dan ook druk bezig geweest om het event te realiseren. Een eerste belangrijke stap werd gezet toen de burgemeester van Eeklo de sportterreinen van de Meetjeslandse Balloonmeeting aan JOE ter beschikking stelde. Ballonvaarders uit binnen- en buitenland reageerden enthousiast op de oproep en binnen enkele weken waren 99 luchtballonnen aangemeld. Wat niet te regelen is, zijn perfecte weersomstandigheden om met zoveel luchtballonnen te vliegen. Maar kijk: de weersgoden zijn JOE fm goed gezind want dit weekend wordt het prachtig lenteweer. Weerman Frank Duboccage voorspelt weinig wind, veel zon en een temperatuur die tot 20 graden kan oplopen. Vanochtend werd dan ook in het programma OchtendJOE met Bjorn Verhoeven en Lenke Van Olmen de knoop doorgehakt: zondag 30 maart zal het vijfde verjaardagsfeest van JOE fm doorgaan!

Nog tot vrijdagmiddag maken de luisteraars van JOE fm kans op een plaatsje in één van de 99 luchtballonnen door zo snel mogelijk 'BALLON' te sms'en naar 6622 van zodra er een plaat 'de lucht ingaat'. De 99e sms'er wint telkens een duo-ticket voor deze uitzonderlijke ballonvaart, samen met de dj's van JOE fm.
Op zondag zullen Leen Demaré en Raf Van Brussel Brussel vanaf 14u een live-uitzending op JOE fm verzorgen vanuit Eeklo. Iedereen is welkom.