.
Nouchine Broodhaers uit Big Brother
woensdag 23 maart 2022

Nouchine mist finale Big Brother 2022

Grace, Kristof en Salar zitten in de finale!

De polls waren bijzonder close en het was koffiedik kijken of het Nouchine of Grace zou zijn die woensdagavond door Big Brother naar huis gestuurd zou worden. Pech voor de in Gent wonende Nouchine, zij moest in Grace en Salar haar meerdere erkennen en werd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire opgewacht bij haar exit.

Nouchine stond niet één keer op de nominatielijst en was de enige die daarin dit seizoen slaagde. Een mooie prestatie en dat had dan vooral te maken met het feit dat niemand Nouchine niet graag had. Nouchine was geliefd in het huis, onder andere bij Kristof en Salar, maar met Grace heeft zij er ook een dikke vriendin bij.

Nouchine kan nu naar haar Dago en het zal een blij weerzien zijn. Wij verwachten vonken en vuur. De lucht in Gent zal iets meer vervuild worden, want Nouchine is zonder twijfel de scheetjeskampioen van Big Brother. “Doe normaal” zal ze zeggen wanneer ze dit leest, maar gelukkig zal de Gentse de humor er wel van inzien. Met Nouchine verdwijnt de voorlaatste Vlaming in Big Brother en dat is jammer. De kans is bijzonder groot dat Big Brother 2022 door een Nederlander gewonnen zal worden en dat heeft niets te maken met het feit dat er twee Nederlanders in de finale zitten, wél met het feit dat Salar zo populair is dat hij zaterdagavond met de vinger in de neus de finale zal winnen. Dat is eigenlijk al een tijdje geen verrassing meer. Zullen we het nu dan al maar schrijven? Proficiat Salar met de jackpot!

Download onze app voor iOS of Android