.
News Image

Noel Gallagher komt naar ons land

Opnieuw een concert van Noel Gallagher in Brussel.

 


Na een zinderend concert in de AB afgelopen maart en een knalprestatie op het hoofdpodium van Rock Werchter deze zomer, maken Noel Gallagher en zijn High Flying Birds alweer hun retour! De groep rond het enfant terrible van de Engelse muziekscene is klaar voor een nieuwe – en nu al memorabele – afspraak in ons land, op 17 april 2016 in Vorst Nationaal!



Sinds de release van hun succesvolle tweede plaat, trekken Noel Gallagher's High Flying Birds steevast volle zalen. 'Chasing Yesterday' ligt in de rekken sinds maart van dit jaar, en is het eerste album volledig geschreven en geproducet door Noel zelf. De plaat biedt een breed spectrum aan instrumenten, en we vinden er onder meer een samenwerking met hun Manchester fellow Johnny Marr op terug. Beklijvende gitaren, bezwerende arrangementen, en dat alles overgoten met die onnavolgbare stem. Eerste single In The Heat of the Moment gaf meteen de toon van het album aan. Maar ook live is het succes niet minder dan doorslaand, zoals we konden zien op onder meer Rock Werchter. Na hun zelfgetitelde debuut, dat dubbel platina in de wacht sleepte met 770.000 verkochte exemplaren in Engeland alleen al, weten Noel en zijn High Flying Birds telkens weer de nodige buzz te creëren. Hun tweede worp rijfde bijvoorbeeld de prijs voor 'Album of the Year' in de wacht bij Q Magazine, en voor hun aankomende Britse voorjaarstournee verkochten ze niet minder dan 16.000 tickets binnen de dertig minuten. Ook hun nieuwe single Dying of the Light verovert binnenkort ongetwijfeld een vaste stek in de ether.



Noel Gallagher's High Flying Birds nodigen u graag uit in Vorst Nationaal, op 17 april. De ticketverkoop start op donderdag 29 oktober om 9 uur. Stel uw alarmklok nauwkeurig in!

Tickets vanaf dan via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs (incl. servicekosten): 41 euro


Bio van Noel Gallagher

Meer Over:

Noel Gallagher