.
Martine Jonckheere
vrijdag 27 november 2020

Nieuwe rechtszaak in Familie?

Marie-Rose voor de rechter?

Wat zijn de makers van ‘Familie’ allemaal weer van plan? Onlangs schrijven wij dat men bij ‘Familie’ op zoek was naar een cipier, er zit binnenkort dus iemand in de gevangenis. En het gaat van kwaad naar erger: voor nieuwe opnames op 10 december is men op zoek naar een griffier in een rechtbank, een advocaat en een psycholoog.

Als wij aan de rechtbank denken, dat zou dit te maken kunnen hebben met de scheiding van de bomma en Albert, maar daar zal hopelijk geen psycholoog aan te pas komen.

Maakt Marie-Rose misschien kans om vervroegd vrij te komen en moet een psycholoog daarover zijn of haar mening komen geven voor de rechtbank? Of is er één of ander misdrijf waar de kijker momenteel nog niets van weet? Zal Hanne eindelijk inzien dat Tony niet de ware is? Want voor een opname volgende week is de crew van ‘Familie’ ook nog eens op zoek naar een agent. Als deze figuranten effectief met de verhaallijn van Hanne en Tony te maken zouden hebben, dan zal die verhaallijn dus nog een tijdje doorlopen.