.
Danny Timmermans
zondag 5 december 2021

Nieuw gezicht in Thuis aangenaam verrast: “wat een aangename sfeer!”

Het was een blij weerzien met enkele oude bekenden

Danny Timmermans maakte deze week zijn opwachting in ‘Thuis'. Nadat hij al die jaren meespeelde in ‘W817’ werd het even stil rond Danny en kreeg hij nog weinig grote rollen aangeboden. Daar komt met 'Thuis' eindelijk weer verandering in.

Zijn eerste draaidag zit er ondertussen al eventjes op maar blikt voor Primo nog even terug naar die dag. “Ondanks mijn meer dan 20 jaar ervaring vond ik mijn eerste opnamedag vooral heel spannend. Op voorhand had ik online wel kennisgemaakt met de collega’s, maar het blijft toch altijd afwachten hoe die contacten in real life verlopen. Op de set viel me vooral de aangename sfeer op. Er moet snel gewerkt worden, maar het gaat er nooit hectisch aan toe.”

Aankomen op de set van 'Thuis' was voor Danny ook een erg blij weerzien met zijn ‘W817’ collega Kadèr Gürbüz. “Een prettig weerzien. Na ‘W817’ speelden Kadèr en ik nog zo’n tien jaar samen bij het theatergezelschap Het Ongerijmde dat we zelf hadden opgericht en waar ook Machteld en onze ‘W817’-collega Jenne Decleir deel van uitmaakten. Nadien verloren we elkaar toch wat uit het oog, maar zeker niet uit het hart.”

Bio van Danny Timmermans

Meer Over:

Danny Timmermans