.
Charlotte Sieben in Familie - aflevering 6849
vrijdag 5 november 2021

Nieuw Familie-gezicht: “ik word nog steeds niet herkend op straat”

Maar daar komt binnenkort zeker verandering in!

Er zijn heel wat nieuwere acteurs te zien in de VTM-reeks 'Familie'. Zo is Jelle Van den Bossche teruggekeerd uit Canada om te komen studeren in België, kwam Louise Van den Bossche terug van wereldreis, ook met de bedoeling om aan haar studies te beginnen en is ook Raven al sinds een iets langere tijd te zien in de reeks.

Van haar tv-vader Gunther Levi en tv-oma Martine Jonckheere kreeg Charlotte onlangs de vraag of ze al vaak herkend wordt. “Maar dat is niet het geval. Ik zie er blijkbaar uit zoals de typische ‘girl next door’, zoals er in Leuven tientallen zijn. Ik kan immers zonder problemen op de Oude Markt een glas drinken zonder dat ik één keer aangesproken word” verduidelijkt de actrice in Story.

Dat kan misschien aan het feit liggen dat Leuven een studentenstad is en studenten niet echt naar 'Familie' kijken. Maar die stelling weet Charlotte te ontkrachten. “Ik ben ooit een keer iets gaan drinken met Aaron Blommaert (Raven) en die werd om de 5 meter aangesproken door studenten. Het zijn dus duidelijk VTM-kijkers. Alleen hebben zij dan totaal niet door dat ik, hoewel ik naast Aaron zit, ook meespeel in 'Familie'” , schatert Sieben.

Bio van Charlotte Sieben

Meer Over:

Charlotte Sieben

Bio van Gunther Levi, Martine Jonckheere en Aaron Blommaert