.
Bart Peeters
donderdag 18 november 2021

Niemand koopt tickets, maar toch nieuwe concerten in Middelkerke

The show must go on.

Na twee uitverkochte concertreeksen staat Hooverphonic voor het eerst in vijf jaar tijd opnieuw met orkest op het podium. Alex Callier, Raymond Geerts en Geike Arnaert steken hun grootste hits én nieuw materiaal in een orkestraal jasje. Zondag 14 augustus (de avond voor een feestdag) staan ze in Middelkerke.
In de Proximus Pop-Up Arena zullen ze samen met The Belgian Session Orchestra de grandeur van hun talrijke studio-opnames live brengen. Mét Geike Arnaert, de iconische stem van de groep die sinds november 2020 opnieuw met verve de Hooverphonic vocals voor haar rekening neemt. De songs zullen klinken zoals ze gecomponeerd werden: wijds, filmisch, imposant, melancholisch, groots en immer meeslepend.

Het muzikale recept is gekend: een energieke frontman, een fantastische begeleidingsband ‘De Ideale Mannen’, een repertoire van nieuwe nummers uit zijn laatste album ‘De kat zat op de krant’ en een groot aantal meezingers en hits.
Zet deze veelzijdige artiest, muzikant en presentator op een podium en je hebt vuurwerk. Met een mix van folk, wereldmuziek, een beetje hip-hop en een vleugje jazz beroert hij telkens zijn publiek. Concerten van Bart Peeters staan voor warmte, verbondenheid, gezelligheid en een overdosis aan ambiance.
Bart Peeters & De Ideale Mannen op vrijdag 5 augustus 2022 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

Zet Regi op een podium met een pak vrienden en zijn keyboard en je hebt het recept voor wat nu al een onvergetelijke avond in Middelkerke zal worden. Het aantal hits waaruit hij zijn setlist kan samenstellen is eindeloos: van eigen nummers tot de covers uit Liefde voor Muziek tot de vele Milk Inc-classics. De volgende dag is het Nationale Feestdag dus het perfecte excuus om af te zakken naar de Proximus Pop-Up Arena. Regi live op woensdag 20 juli 2022 in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke.

Tickets voor deze drie avonden zijn te koop via popuparena.be.


Download onze app voor iOS of Android