.
Niels Destadsbader
donderdag 20 december 2018

Niels Destadsbader sluit 2018 af bij VTM

Warm eindejaar op VTM.

Winterse feelgoodfilms en muzikaal vuurwerk om het jaar met een knal af te sluiten: VTM belooft er gezellige feestdagen van te maken. Op kerstavond wordt dé kerstklassieker Home Alone met kindster Macaulay Culkin van stal gehaald, een week later op 31 december volgt Home Alone 2 waarin ook ene Donald Trump een kleine rol heeft. Op kerstdag serveert VTM een nieuwe aflevering van Rijker dan je Denkt? en presenteert Julie Colpaert een reportage over de meest exclusieve en dure kerstdiners in Telefacts Winter. Nadien stelen Julia Roberts en Hugh Grant alle harten in de romantische klassieker Notting Hill.

Aftellen doet VTM op oudejaarsavond met de grootste Vlaamse artiesten. Niels Destadsbader brengt de sfeer erin met hits als ‘Skwon Meiske’ en ‘Ik ben van’t stroate’ in Niels 30. Zijn groots verjaardagsfeest in het Sportpaleis wordt de laatste avond van het jaar integraal uitgezonden. Nog meer muziek is er na middernacht met de captatie van de show Rode Neuzen Dag XL in het Sportpaleis. Iedereen die er op 30 november niet kon bij zijn, krijgt nu toch alle muzikale hoogtepunten voorgeschoteld. Bazart, Tourist LeMC, Angèle, Hooverphonic, Laura Tesoro: zij trappen het nieuwe jaar bij VTM af.

Ook andere traditionele films staan op het feestmenu bij VTM zoals Paddington (22/12), Christmas With The Kranks (22/12) en het romantische Love Actually (23/12). Jamie Foxx en Cameron Diaz zingen erop los in de musicalfilm Annie (29/12) en Julie Andrews maakt haar jaarlijkse rentree met de onvermijdelijke musicalklassieker The Sound of Music (30/12).

Download onze app voor iOS of Android