.
Nick Kraft en Sandhya
zondag 13 juni 2021

Nick uit Big Brother en vriendin zijn uit elkaar

Dat hadden wij al lang door.

Na zijn exit uit het Big Brotherhuis verschenen er amper nog berichten over Sandhya op de Instagram van Nick Kraft uit Herentals. Het was niet alleen ons maar ook de vele volgers van Nick al opgevallen. Afgelopen week werd er op een andere website nog de vraag gesteld of Sandhya en Nick nog wel samen waren. Zou hij dat bericht daar gelezen hebben? Want zondagmiddag bevestigde Nick dat hij en Sandhya niet langer een stel zijn.

"Soms...Soms komen mensen bij elkaar voor een reden, soms gaan mensen bij elkaar weg voor een reden. Dit was onze laatste keer dat we elkaar knuffelden. Dit was, wat het begin zou kunnen zijn van een heel mooie toekomst. Veel ups & downs, veel gebeurd, veel gezegd, veel geleerd, heel dankbaar dat ik jou heb mogen leren kennen. Nu elk ons eigen pad", schrijft Nick Kraft op Instagram.

"Soms veranderen mensen niet, maar alles errond wel, en dat kan niemand veranderen, een avontuur van jewelste... Ik hoop dat jouw pad vol mooie dingen ligt, vol geluk, liefde, gezondheid en een mooie carrière. Vol positiviteit en een prachtige toekomst met alle lieve mensen rond je heen. Ook al zijn we niet meer samen, toch zal ik er altijd voor je zijn... Bedankt voor de les die ik heb geleerd, bedankt voor de liefde die ik heb gevoeld, bedankt voor de mooie momenten samen, bedankt voor de lieve woorden, bedankt Sandhya. Niemand is perfect, en laat dat net de les van het leven zijn. Hou je goed, want dat verdien je. I am what I am, I am just me", besluit Nick.

Bio van Nick Kraft

Meer Over:

Nick Kraft