.
Nick Kraft
woensdag 7 april 2021

Nick: ‘De pot verdelen? Daar zit ik niets mee in’

"Ik ben hier voor de prestige ingestapt"

Op de sociale media lezen we al maanden dat Nick aan Big Brother deelneemt voor het geld en over lijken wil gaan, een uitspraak die uit zijn context getrokken zou zijn. Tijdens het persmoment van woensdag stelden wij hem de vraag wat hij zou doen mocht Big Brother hem voorstellen om 25.000 euro aan de pot toe te voegen op voorwaarde dat Nick die pot eerlijk zou delen met Liese en Jill.

“Direct, daar zit ik niets mee in. Voor mij is dat geld niet belangrijk. Ik gun het iedereen hier, zelfs de overwinning, alleen gun ik die iets meer aan mezelf dan aan de rest. Ik ben hier eigenlijk nooit ingestapt met de intentie voor het geld, maar wel voor de prestige. Ik heb echt een winnaarsmentaliteit en prestige is voor mij wel heel belangrijk in mijn leven. Het geld is een héél mooie bonus, dat je ook een kapitaal hebt om misschien uw dromen waar te maken, maar ik zou het geld dus meteen delen, geen probleem.”


En dat antwoord hoorden Jill en Liese graag en daar zijn ze Nick dankbaar voor. Eén probleem: de kans lijkt ons klein dat Big Brother het voorstel effectief zal doen.