.
Nathalie Rots uit Blind Getrouwd
woensdag 14 april 2021

Nathalie over Dennis in Blind Getrouwd: “we zitten op verschillende tempo’s”

“We geven al zo veel bloot...”

Nathalie onthult in Dag Allemaal dat er toch belangrijke verschillen zijn tussen haar en Dennis in Blind Getrouwd. Dennis heeft de neiging zich soms terug te trekken om iets in stilte te verwerken, terwijl Nathalie liever iets meteen aankaart en uitpraat.

“Inderdaad, mijn eerste reactie is om iets snel aan te kaarten”, onthult Nathalie in Dag Allemaal. “Maar niet als ik die andere persoon goed ken. Met Dennis wist ik dat ik eerst wat geduld moest hebben. Maar ik weet hoe goed wij kunnen communiceren met elkaar. En dat bleek ook nu weer. We hebben erover gesproken, hebben onze gevoelens geuit en nadien hadden we allebei weer een goed gevoel.”

Het bewuste gesprek voerden Nathalie en Dennis wel ver weg van de camera’s. Een bewuste keuze, geeft Nathalie toe in het weekblad.

“We geven al zo veel bloot...” klinkt het bij Nathalie. “Ik vond dat we dat even onder elkaar moesten bespreken. Maar er zijn geen geheimen verteld, hoor. We hebben vooral nog eens erkend dat we op verschillende tempo’s zitten.”

“Dennis was bij m’n eerste verschijning uit z’n lood geslagen, flabbergasted zoals hij zelf zei, terwijl mijn gevoelens moeten groeien. Dat wist ik vooraf trouwens”, benadrukt Nathalie in Dag Allemaal.