.
Nathalie Meskens
zaterdag 5 december 2020

Nathalie Meskens krijgt pakken kritiek op foto

Daarom verwijderde Nathalie Meskens deze foto.

Nathalie Meskens heeft vrijdag een foto van haar sociale media verwijderd. De reden? Heel wat fans en kappers uitten kritiek. Nathalie Meskens liet zich vrijdagnamiddag onder handen nemen voor de uitzending van Rode Neuzen Dag bij VTM. “Bijna klaar voor Rode Neuzen Dag. Om 15.45 is ’t blijkbaar al zover”.

Maar de foto van Nathalie Meskens op haar sociale media werd niet meteen warm onthaald. De foto was niet alleen voor de kappers en schoonheidszaken een klap in het gezicht, ook voor de zaken die al een lange tijd dicht zijn.

Heel wat mensen waren boos omdat Nathalie Meskens haar haren liet doen zonder dat zij een mondmasker op had. “Mondmaskers zijn blijkbaar voor de bekende Vlamingen niet nodig”, lezen we op een plaats waar de foto nog staat. “Wij moeten de deuren gesloten houden, maar als je op tv komt mag je wél je haren netjes laten leggen. Dit kan toch niet!?”, schrijft een kapster. “Staan bv’s boven de wet? ... Waarom kunnen zij wel langs de kapper, zelfs ZONDER mondmasker?!”, schrijft iemand anders op de sociale media.

Nathalie Meskens moet ook geschrokken zijn van de vele negatieve reacties en verwijderde de foto in de loop van vrijdag van Instagram.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens