You are here

Nathalie Meskens heeft Valentijn-verrassing voor haar fans

11/02/2018 19:00-

Nathalie Meskens heeft Valentijn-verrassing voor haar fans...

Nathalie Meskens staat op 13 februari in het Kursaal van Oostende met haar Meskens in Motown-tour. En naar aanleiding van Valentijn wil ze daar een bijzonder concert van maken.

Nochtans is Nathalie Meskens geen grote fan van Valentijnsdag. Maar als ze kan zingen, dan is het alle dagen Valentijn, vertelt ze in Het Laatste Nieuws. Motown-muziek gaat voor 99% over de liefde, aldus Nathalie Meskens, dus haar Motown-tour bijwonen past perfect binnen het idee van Valentijn. Tijdens haar concert van 13 februari voorziet ze zelfs een verrassing. En het zal geen cliché-verrassing zijn. Verwacht je dus niet aan rode hartjes, ballonnen of andere romantische details. Daarvoor zit er al genoeg romantiek in de muziek. Maar Nathalie Meskens wil er wel voor zorgen dat de mensen die komen kijken een heel bijzondere Valentijn beleven. Nathalie Meskens zei eerder al dat ze op aarde is gezet om mensen te beroeren, te raken en te plezieren.

Nathalie zelf moet werken op Valentijn, dus vieren zit er voor haar niet in. Maar dat is geen probleem, vertelt ze in Het Laatste Nieuws. Nathalie Meskens onthult dat ze niet echt romantisch is aangelegd. Ze heeft niet veel met Valentijn en de hele hype die errond hangt. “Eigenlijk is het voor mij alle dagen Valentijn, zolang ik maar kan zingen,” aldus de leading lady van VTM in Het Laatste Nieuws.

En tot eind september loopt haar Meskens in Motown-tour nog dus volgen er nog heel veel gelukkige dagen voor Nathalie Meskens, glundert ze. Maar wat voor verrassing heeft Nathalie Meskens dan in petto voor haar fans die het concert van 13 februari zullen bijwonen?

Een verrassing zou geen verrassing zijn als je ze al op voorhand verklapt, dus enkel de toeschouwers zullen er getuige van zijn. Maar toch geeft ze al een (heel duidelijke) tip. Nathalie Meskens houdt van zingen en muziek, maar houdt natuurlijk ook van haar partner Nadim. Komt hij supporteren tijdens haar Valentijnsconcert? “Da’s iets wat enkel de toeschouwers gaan kunnen vaststellen,” lacht Nathalie Meskens veelzeggend in Het Laatste Nieuws. Dat lijkt ons alvast een duidelijke tip in welke richting we de verrassing gaan moeten zoeken. Tickets voor het concert kan je kopen op kursaaloostende.be

Meer nieuws over:

Nathalie Meskens

Gerelateerde foto's:

2 Meisjes Op Het Strand

Nathalie Meskens - Oostende - 09/08/2017

2 Meisjes Op Het Strand

Nathalie Meskens - Oostende - 17/08/2016

Rode Neuzen Concert

Nathalie Meskens - Antwerpen - 30/11/2016

Little Big Shots

Nathalie Meskens - Mechelen - 29/08/2016

Liefde voor Sterren tegen de Muziek op

Nathalie Meskens - Oostende - 12/08/2015

Liefde voor Sterren tegen de Muziek op

Nathalie Meskens - Oostende - 24/08/2015

Ringland Festival

Nathalie Meskens - Antwerpen - 28/06/2015

Tien Om Tegen De Sterren Op Te Zien

Nathalie Meskens - Blankenberge - 12/08/2014

Mia's 2010

Nathalie Meskens - Lint - 07/01/2011

Door de jaren heen

Nathalie Meskens

Gerelateerde bio's:


Gerelateerde Fanquiz: