.
Nathalie Meskens
zaterdag 4 september 2021

Nathalie Meskens deelt laatste bericht voor geboorte zoontje

"wat is dit spannend"

Het is bijna zover, één van de uren of dagen zet Nathalie Meskens haar langverwachte zoon op de wereld. De presentatrice en actrice is er klaar voor, hij mag gaan komen.

"Waarschijnlijk mijn laatste post met de kleine prins nog in mijn buik…hij kan nu elk moment komen…whaaaaaaaa wat is dit spannend ☺️🥰🙌", schrijft Nathalie op Instagram. De 9 maanden zijn zo goed als om, dit is het moment waar elke mama naar uitkijkt en bij Nathalie Meskens is dat niet anders. Zij kan haar nieuwsgierigheid en zenuwen niet langer de baas. "Zo benieuwd om hem in het echt te zien, zo benieuwd naar zijn geur, de kleur van zijn haar en ogen, da klein mondje aan de borst, die geluidjes die hij maakt ,die kleine teentjes…zo benieuwd naar de reactie van zijn zusje, zo benieuwd naar hoe het is om mama van 2 👻 te zijn…allez ge versta me wel, ik ben er op uit 😉🤩😍", gaat Nathalie verder.

En wellicth is zij ook benieuwd hoe het is om op een natuurlijke manier te bevallen en de pijn te voelen die elke mama voelt. De tas om naar het ziekenhuis te vertrekken staat klaar, Nathalie Meskens is er klaar voor, alleen die kleine in haar buik zit blijkbaar goed. En toch beseft de presentatrice dat de bevalling zelfs nog vandaag of morgen zou kunnen doorgaan. Op Instagram neemt zij dan ook al afscheid van haar volgers. "Tot binnenkort lieverds en voor de andere mama’s die op punt staan om te bevallen: succes en geniet van het meest intense moment uit je leven❤️✨🤞🏻 #babyboy #countdown #grateful #exited #ready en een beetje zenuwachtig uiteraard", besluit Nathalie Meskens.