.
News Image

Nathalie Meskens bevallen

Nathalie Meskens zet dochter op de wereld.


Het is gebeurd: Nathalie Meskens is bevallen. De presentatrice, actrice en zangeres deelde het nieuws vrijdagmiddag op Instagram. Met de boodschap Lima is born. 25/4/2020 the happiest day of my life en een foto van zichzelf met haar eerste kindje deelt Nathalie Meskens het goede nieuws met de rest van de wereld. En de hartjes vliegen in het rond op Instagram. Of Nathalie een natuurlijke bevalling had is op dit moment niet duidelijk.

“Mijn eerste les in loslaten als mommy to be is al geen sinicure geweest,” schreef Nathalie Meskens een tijdje geleden op Instagram. “Mijn dochter beslist namelijk al een aantal weken om lekker dwars te liggen,” schrijft Nathalie Meskens. En dat mag je letterlijk nemen. “Hoe dichter we de uitgerekende datum naderen des te zenuwachtiger me dit maakt. Want zoals ze nu ligt kan ik niet ‘normaal’ bevallen.”

De kans bestaat nog altijd dat het baby’tje zich draait, zelfs ‘last minute’ kan dat nog. Maar de percentages zijn weinig hoopvol, schreef Nathalie Meskens. Het idee van een keizersnede bezorgde Nathalie Meskens al heel wat traantjes. Al beseft ze natuurlijk als geen ander dat het allerbelangrijkste is dat haar dochtertje gezond is. “En daar blijf ik elke dag zo dankbaar voor… hoe ze ook ter wereld komt straks,” gaf Nathalie Meskens toe.



Lima is het eerste kindje voor Nathalie Meskens en haar vriend Nadim. De twee zijn een tweetal jaar samen en hebben niet lang gewacht om aan een kindje te beginnen. Proficiat, Nathalie en Nadim.

Bio van Nathalie Meskens

Meer Over:

Nathalie Meskens