.
Natalia Backstage
zaterdag 27 november 2021

Natalia stelde haar vriend Frederik voor met een lapdance

Ze deed dat op haar verjaardagsconcert

Natalia Druyts en Frederik zijn ondertussen al drie jaar samen en hebben 1 dochtertje Bobbi-Loua. In december komt daar nog een zoontje bij, en dan is het geluk voor het gezinnetje compleet. Maar herinneren jullie je nog het moment waarop Natalia haar nieuwe vriend 3 jaar geleden voorstelde aan het grote publiek?

De manier waarop, was op z'n zachtst gezegd bijzonder te noemen. Ze trok Frederik namelijk voor een lapdance het podium op tijdens haar verjaardagsconcert in de Lotto Arena .”Ik dacht gewoon: ik ga gewoon doen alsof ik iemand willekeurig uit het publiek haal, maar eigenlijk was dit mijn manier om te zeggen: ‘Dit is hem’, lacht Natalia bij James wanneer ze te gast is bij ‘James, de musical’.

Dat liefdesgeluk bezegelde het koppel al heel snel met de komst van een eerste kindje. Al liep dat volgens Natalia en Dag Allemaal ook niet van een leien dakje. “Bobbi-Loua was een sterrenkijkertje en wilde er niet uitkomen. Ik wilde heel graag thuis bevallen, in bad, en na 16 uur dacht ik dat ze er eindelijk uit ging komen. Niet dus, want ik had nog maar twee centimeter opening. Uiteindelijk zijn we naar het ziekenhuis gereden en heeft de bevalling maar liefst 36 uur geduurd.”

Bio van Natalia

Meer Over:

Natalia