.
News Image

Na jaren van ellende is Xandee eindelijk weer gelukkig

Therapie en nieuwe liefde helpen Xandee er bovenop.
Sandy Boets heeft er enkele moeilijke jaren opzitten. Drie hartoperaties, zeven ingrepen aan haar been, twee gezwellen uit haar baarmoeder moeten laten halen, haar moeder die ze verloor aan longkanker en haar vriend die haar in die moeilijke periode in de steek liet. De succesjaren van Touch of Joy en het Eurovisiesongfestival lagen voor Xandee duidelijk achter de rug. Maar ondertussen is Xandee eindelijk weer gelukkig.

De ondertussen 40-jarige Sandy Boets heeft opnieuw evenwicht in haar leven gevonden. Na haar zware periode ging ze acht maanden in therapie om alles op een rijtje te zetten. En haar nieuwe vriend Erik zorgde voor de rest…

Dankzij Erik komt Sandy weer buiten. Ze moet wel, naar de thuismatchen van Eriks favoriete voetbalclub Sint-Truiden. Maar het is goed dat ze weer af en toe buitenkomt, geeft Sandy toe. “Ik heb mij heel lang opgesloten omdat het niet goed ging met mij. Maar nu voel ik mij voor het eerst in heel lange tijd weer gelukkig. Het doet zo’n deugd dat ik iemand heb die mij steunt en tegen wie ik alles kan zeggen. Het voelt alsof ik de loterij gewonnen heb,” aldus Sandy Boets, oftewel Xandee, in Dag Allemaal.

Bio van Xandee

Meer Over:

Xandee