.
News Image

Micromix strikt muzikale toppers

Evenement al voor de dertiende keer in Genk.


Als u nog nooit van Micromix gehoord hebt, dan is dat geen schande. Micromix is de playback-en freepodiumwedstrijd van VFG, de vereniging voor mensen met een beperking en partner van De Voorzorg. Micromix is dit jaar aan de 13e editie toe met de bekende playback- en freepodiumwedstrijd waarin het talent van personen met een beperking in de kijker wordt gezet. Op woensdag 17 oktober 2018 doen zij De Limburghal in Genk daveren. De deelnemers maken bovendien kans op de publieksprijs, de BV-prijs en de VFG-prijs. Supporters en muziekliefhebbers kunnen van 10u30 tot 15u (deuren open om 9u30) genieten van een show boordevol ambiance.



Dit jaar start de show met een spetterend optreden van Sasha & Davy, dé Romeo en Julia van de Nederlandstalige muziek, waarna de presentatie in handen ligt van Roel Vanderstukken. ‘s Middags staat er een optreden van Swoop op het programma. Filip D’Haeze en zijn 4 dames staan bekend als één van Vlaanderens grootste partybands. Afsluiter van het namiddaggedeelde is de vrolijke spring-in-‘t-veld en ambiancemaker bij uitstek, niemand minder dan Sam Gooris.



Daar Micromix de laatste jaren uit z’n voegen barst organiseert VFG Limburg een 1e editie van Micromix Late Night. Vanaf 19.30 uur zijn er optredens van Yves Segers, Sam Gooris, Les Copines én Frans Bauer. De eerste klanken van zijn grootste hits brengen mensen onmiddellijk in een feestelijke stemming ! Trek dus alvast je dansschoenen aan en maak je klaar om in de polonaise te vliegen. Supporters en muziekliefhebbers kunnen van 19u30 tot 22u (deuren open om 18u30) genieten van een show boordevol ambiance.



Micromix 2018: praktisch

Na het succes van vorig jaar is snel inschrijven de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt!

Inkom namiddaggedeelte: € 5 (combiticket Micromix Late Night : € 18)

Inkom avondshow: € 15 (combiticket Micromix Late Night : € 18)

Tickets (reserveren voor 12/10): 011 27 85 00 - vfglimburg@devoorzorg.be

Locatie: Limburghal Genk - Jaarbeurslaan 6 - 3600 Genk

Website : www.micromix.be


Bio van Frans Bauer

Meer Over:

Frans Bauer