.
Metejoor
zaterdag 21 mei 2022

Metejoor: “We zijn elkaars tegenpolen”

"Ik ben een perfectionist, mijn zus is meer relaxed”

Opgroeien in een muzikale familie, daar kan Metejoor over meepraten met zijn zus Lisa. Zijn ouders vormden vroeger een muziekgroep en namen hun kinderen vaak mee naar optredens. Hij heeft een erg goede band met zijn zus en vertelt daar meer over in Het Laatste Nieuws.

“Als kind zaten wij aan de zijkant van het podium een ijsje te eten, terwijl mama en papa optraden”, vertelt Metejoor over die periode.

Met zijn zus Lisa ging hij thuis vaak op ontdekking in tal van muzikale genres. “We luisterden werkelijk alles: van 'Barbie Girl' van Aqua tot 'boenkeboenke' van Thunderdome. Er was altijd wel iets dat ons emotioneel raakte of blij maakte.”

Hij denkt nog vaak terug aan die tijden. “Dan lagen we in de zetel, soms zelfs wegdromend bij een cd met dierengeluiden die toevallig gratis bij de shampoo zat”, lacht hij.

Zijn zus Lisa en hijzelf zijn twee handen op een buik, maar ook tegenpolen van elkaar. “Zij kan de hele dag luieren in de zetel, maar ik niet. Ik ben een perfectionist, mijn zus is meer relaxed”, maakt Metejoor de vergelijking.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor