.
Metejoor
dinsdag 8 juni 2021

Metejoor: “financieel is dit een catastrofe”

De zanger geeft toe dat hij echt in paniek verkeerde.

Na enkele radiohitjes scoorde Metejoor met “1 op een miljoen” zijn eerste nummer 1-hit. De zanger stond voor zijn grote doorbraak toen de coronacrisis roet in het eten gooide. Zowel financieel als emotioneel heeft Metejoor een zwaar jaar achter de rug…

Financieel was het een catastrofe, geeft Joris Van Rossem zoals Metejoor echt heet toe in Dag Allemaal. “Maar ook emotioneel heb ik veel gemist. Ik denk dat het een fantastisch gevoel moet zijn om mensen mijn nummer te horen meebrullen tijdens een concert, dat kon nu niet.”

“Het erge is dat ik vlak voor de eerste lockdown net mijn job als turnleerkracht had opgezegd, na jaren aarzelen om de stap te zetten”, zucht Metejoor. De zanger geeft toe dat hij echt in paniek verkeerde.

Uiteindelijk zou Van Rossem zeven maanden geleden terug in het onderwijs stappen. “Maar voor mij is het wel heel duidelijk: zodra corona gedaan is en het in de muziek weer op volle toeren zou draaien, ga ik volledig voor de muziek. Want het liefste wat ik wil, is op een podium staan”, klinkt het bij Metejoor in Dag Allemaal.