.
Metejoor
woensdag 22 juni 2022

Metejoor bekent: “Ik ben graag alleen”

En dat was vroeger anders

Als bekende zanger, zoals Metejoor er één is, sta je heel vaak ter beschikking van je publiek en je fans. Maar thuis vind je graag wat rust en stilte om weer helemaal tot jezelf te komen. Maar dat is niet meer zo gemakkelijk als vroeger.

“Het is heel dubbel. Ik ben altijd een sociaal iemand geweest, en nog altijd, maar noodgedwongen moet ik mezelf soms afschermen van de buitenwereld. Ik hunker er tegenwoordig echt naar om alleen te zijn. En eigenlijk is dat niks voor mij, ergens alleen zit. Maar ik voel dat het echt goed voor me is”, bekent hij in Primo.

Iedereen kan wel eens genieten van wat rust, maar bij Metejoor gaat dat toch een stapje verder. Hij zet geen muzie meer op in de auto en op een vrije dag belt hij niet meer meteen naar vrienden om iets te doen.

“Tegenwoordig ben ik graag alleen, met mijn vriendin uiteraard. Eens niet moeten praten over mijn muziek en mijn carrière, voelt echt als een soort bevrijding. Terwijl het natuurlijk geweldig is dat iedereen me steunt en achter me staat.”

Door zijn drukke carrière is het niet meer zo simpel om er altijd te zijn voor zijn vrienden, beseft de zanger jammer genoeg. “Ik weet ook dat sommige vrienden dat lastig vinden. Maar ze weten dat ik vandaag mijn droom beleef en dat ik er altijd voor hen zal zijn als ze proberen hebben.”

Bio van Metejoor

Meer Over:

Metejoor