.
Marlene de Wouters
dinsdag 18 mei 2021

Marlène de Wouters strikt 20 bv's voor work-out sessies

En jij kan die winnen!

Tv-persoonlijkheid Marlène de Wouters zet met de steun van Basic-Fit de actie ‘Fit With A Star’ op. Hiermee willen ze aandacht vragen én actief steun bieden voor de mentale kwetsbaarheid van onze jongeren. Maar liefst 20 bekende Belgen zetten op vraag van Marlène de Wouters hun schouders mee onder het initiatief en laten zich via Tweedehands.be veilen voor een duo-workoutsessie. De opbrengst van de veilingen zal verdubbeld worden door Basic-Fit en gaat integraal naar de oproep Unlock Your Energy!, een initiatief van de Koning Boudewijnstichting dat financiële ondersteuning biedt aan projecten die werken aan de mentale gezondheid van jongeren.

Marlène de Wouters trommelde voor de actie een hele reeks bekende collega’s op, die met plezier hun schouders onder dit initiatief zetten. “Sport is altijd de rode draad in mijn leven geweest en het bevordert je immuunsysteem en mentale weerbaarheid. Met ‘Fit With A Star’ willen we organisaties die werken aan de mentale gezondheid van jongeren niet enkel financieel steunen maar jongeren ook tonen dat ze er niet alleen voor staan. We willen aantonen wat we samen kunnen verwezenlijken, als we vanuit verschillende hoeken onze krachten bundelen. Ik wilde absoluut iets doen en ben op zoek gegaan naar een partner die deze filosofie deelt. Basic-Fit was meteen enthousiast”, verduidelijkt Marlène de Wouters.

“Ons doel is altijd om sport toegankelijk te maken en zoveel mogelijk mensen te bereiken. Dat zijn we meer dan ooit blijven doen tijdens de lockdown, door extra content voor leden maar ook video’s en tips en tricks gratis voor iedereen ter beschikking gesteld ”, licht Kevin Ayeni, Marketing Managerbij Basic-Fit, toe. “Zeker in moeilijke periodes is het enorm belangrijk om zorg te dragen voor je fysieke en mentale gezondheid. Met Fit With A Star kan iedereen iets goed doen voor zijn of haar eigen gezondheid én voor die van onze jongeren.”

Het ingezamelde geld gaat integraal naar de oproep Unlock Your Energy!, een initiatief waarmee de Koning Boudewijnstichting projecten van én voor jongeren steunt. Alle opbrengsten voor Unlock Your Energy! gaan naar projecten die zich richten op het mentale welzijn van jongeren tussen de 15 en 25 jaar. Elke jeugdorganisatie zoals een jeugdbeweging, socio-culturele organisatie, sportclub, school, jeugdhuis, etc. kan een aanvraag indienen.

Gedurende de komende 4 weken zullen er met ‘Fit With A Star’ elke week veilingen met 5 bekende Belgen plaatsvinden. De biedingen zullen dankzij een partnership via Tweedehands.be gebeuren en lopen wekelijks van dinsdag tot maandag. Op maandagavond worden de winnaars bekend gemaakt en wordt de volgende veilingreeks met 5 andere bekende Belgen aangekondigd. De laatste veiling loopt af op maandagmiddag 14 juni.

Iedereen kan alvast zijn kuiten smeren, want de eerste 5 bekende Belgen die meedoen aan de veiling zijn niet van de minsten: Louis Talpe, Tom Waes, Michel Preud’homme, Élodie Ouédraogo en Virginie Claes. Meer informatie over de actie kan je vinden via
basic-fit.com/nl-be/fit-with-a-star.