.
Marlene de Wouters
zondag 25 april 2021

Marlène de Wouters: “ik weet nog niet of ik me zal laten vaccineren”

"Niet zomaar geloven wat ons wordt voorgekauwd."

Marlène de Wouters hekelt in TV Familie de langdurige maatregelen tegen het coronavirus. Volgens haar zal het coronavirus nooit verdwijnen en is de psychologische impact van de maatregelen te groot.

“Vaccineren is één ding om je te beschermen, maar er is nauwelijks aandacht voor hoe je op een natuurlijke manier je immuniteit kunt boosten. Men heeft het altijd over de kappers en schoonheidssalons, maar sporten en fitness - wat goed is voor lichaam én geest - worden óók stiefmoederlijk behandeld”, sakkert Marlène in TV Familie.

Het televisiegezicht sprak in De Ideale Wereld trouwens duidelijke taal over de vaccins. Op de vraag of ze zich zelf zou laten vaccineren, antwoordde Marlène toen: ‘ik weet het nog niet’.

“Omdat ik nog meer informatie wil”, verduidelijkt Marlène de Wouters haar standpunt in TV Familie. “Ik kreeg veel verwijten en verwensingen, en werd weggezet als een antivaxer. Dat klopt niet”, benadrukt Marlène.

“Maar ik wil wél weten wat ze in mijn lijf spuiten én wat de eventuele bijwerkingen zijn. Laat ons kritisch blijven. Niet zomaar geloven wat ons wordt voorgekauwd.”