.
Marlene de Wouters
donderdag 22 april 2021

Marlène de Wouters hekelt maatregelen: “dat kan er bij mij niet in!”

Marlène de Wouters toont weinig begrip voor langdurige maatregelen.

Marlène de Wouters hoopt dat zowel politici en burgers eindelijk eens gaan beseffen dat COVID-19 een virus is waarmee we zullen moeten leren samenleven.

“Wereldwijd nul patiënten? Dat zie ik niet meteen gebeuren. Mijns inziens zal het virus afzwakken tot een heftige seizoensgriep”, verduidelijkt Marlène haar standpunt in TV Familie.

En net omdat het coronavirus nooit zal verdwijnen, hekelt Marlène de Wouters de maatregelen. Het virus zorgde dan wel voor een positieve versnelling op digitaal vlak met de doorbraak van telewerken en e-meetings, maar de psychologische detresse is enorm, luidt Marlène de alarmbel.

De langdurige maatregelen zijn vooral voor onze jongeren nefast, meent Marlène de Wouters. “Zij betalen een heel hoge prijs. Dat vijftigplussers bang zijn om besmet te raken, dat begrijp ik.”

“Maar ze kunnen zich beschermen en krijgen voorrang bij de vaccinatie. Daarvoor een hele generatie huisarrest geven en zo lang werken met lockdowns én een avondklok? Dat kan er bij mij niet in!” maakt Marlène de Wouters zich kwaad in TV Familie.