.
Samson & Marie Verhulst
dinsdag 14 juli 2020

Marie Verhulst onthult haar ‘vreemde trekjes’

Met wie woont Marie Verhulst samen?


Marie Verhulst woont al bijna vier jaar samen met haar beste vriendin Charlotte. Nadat ze een kamer deelden op internaat leek het een logische stap om ook nadien samen te gaan wonen. “Bij Charlotte kan ik altijd mijn verhaal kwijt,” onthult het nieuwe baasje van Samson in Story.

Nochtans zijn beide jongedames soms tegenpolen van elkaar. “Charlotte is heel ordelijk, ik ben een echte sloddervos. Ik ben ook iets meer teruggetrokken, terwijl zij graag uitgaat. Maar telkens ze mij mee op sleeptouw neemt, ben ik achteraf heel blij.”

Charlotte heeft als hypochonder dan weer het voordeel dat Marie Verhulst alle ziekenhuisseries gezien heeft. “Dan vraag ik raad aan Marie,” lacht de 24-jarige Charlotte. “’t Is net omdat we zulke tegenpolen zijn, dat we elkaars advies zo waarderen,” vertelt Charlotte in Story.

“Charlotte is heel makkelijk om mee samen te leven. Voor haar is bijna altijd alles goe,d ik heb meer ‘vreemde’ trekjes,” onthult Marie Verhulst in het weekblad.

Zo onthult Charlotte dat Maries doucheproducten steeds gerangschikt staan op kleur. “Als je mekaar zo goed kent, hou je automatisch en zonder problemen rekening met dat soort zaken,” klinkt het nuchter bij de beste vriendin van Marie Verhulst.

Bio van Marie Verhulst

Meer Over:

Marie Verhulst