.
News Image

Lynn Wesenbeek: “wonderbaarlijk wat dat met je doet”

Ik voelde toen al dat ik er ongelooflijk veel deugd van had.

Lynn Wesenbeek heeft een nieuwe passie ontdekt: boetseren van kleihoofden! Nadat ze niet werd verkozen voor het Europees Parlement, besefte de gewezen Miss België dat ze zich moest herbronnen en even iets anders moest gaan doen. En zo kwam ze terecht bij het idyllische keramiekatelier Terre-Pure, vertelt Lynn in Primo.

“Ik kwam er helemaal tot rust. Ik voelde toen al dat ik er ongelooflijk veel deugd van had.” En toen ons land in het voorjaar van 2020 in lockdown ging, ontluikte haar passie helemaal. In plaats van toiletpapier te hamsteren, hamsterde Lynn Wesenbeek klei…

Het voormalige VTM-gezicht focust zich vooral op het boetseren van hoofden. “Omdat ik altijd in m’n hoofd heb geleefd. En ik heb altijd met m’n hoofd gewerkt. En nu gebruik ik m’n handen om die hoofden te maken. Op die manier is dit echt wel iets van mezelf.”

Lynn Wesenbeek ervaart het boetseren van klei als een enorme uitlaatklep. “Ik wist ook niet dat ik die creativiteit in mij had. Het is wonderbaarlijk wat je handen in de aarde steken met je doet”, onthult Lynn Wesenbeek in Primo.

Bio van Lynn Wesenbeek

Meer Over:

Lynn Wesenbeek