.
Pommelien Thijs
zaterdag 15 mei 2021

LikeMe-actrice scoort de ene hit na de andere

“Ik wist niet eens of ik wel wilde zingen.”

Pommelien Thijs brak volledig door als ‘Caro’ in de Ketnet-hype #LikeMe. De 20-jarige actrice zingt in de serie, maar toch leek een zangcarrière lange tijd niet tot haar prioriteiten te behoren.

“Een jaar geleden leek een zangcarrière niks voor mij en wilde ik gewoon acteren en biologie studeren”, vertelt Pommelien Thijs in Het Laatste Nieuws. Maar toen scoorde ze een monsterhit met Jaap Reesema en het succes van ‘Nu wij niet meer praten’ leidt nu zelfs tot een theatertour.

Nochtans wilde Pommelien Thijs haar acteerwerk bij #LikeMe in eerste instantie combineren met een masterstudie biologie in Leuven: “Aan een solocarrière als zangeres dacht ik niet. Ik wist niet eens of ik wel wílde zingen, want ik vond acteren leuk.” Maar toen kwam het muzikale succes aankloppen…

Ondertussen zette Pommelien haar studies stop, maar veel spijt heeft ze daar niet van. “Een uitgestippeld levensplan is niks voor mij, zo blijkt”, lacht Pommeilen Thijs in Het Laatste Nieuws. “Zolang elk project dat ik toezeg mij maar blij maakt.”

Bio van Pommelien Thijs