.
Jacky Lafon in Familie
woensdag 9 september 2020

Liefde Jacky Lafon was al over voor ze was begonnen

Ze was niet verliefd, eerder gecharmeerd.


Onlangs brachten we het bericht dat Jacky Lafon van 't straat was. In de webshow van Jani had ze dit nochtans beweerd. Deze week, in een gesprek met Primo zegt Jacky dat dit bewuste gesprek plaatsvond op 26 juli, terwijl het een dikke maand later pas werd uitgezonden.



Ergens midden juli had Jacky een rotdag toen een man plots bij het winkelen naar haar riep. Na haar bezoek aan de Delhaize stond de man in kwestie, buiten de winkel Jacky op te wachten voor een leuke babbel. De actrice, die altijd herinnerd zal worden als zatte Rita uit 'Familie' voelde zich een beetje gecharmeerd door de aandacht die ze kreeg na de donkere dagen die de lockdown met zich hadden meegebracht. Naar eigen zeggen voelde Jacky geen vlinders, maar wel een paar kleine rupsen in haar buik.



De man bleef Jacky Lafon opzoeken in deze Delhaize, maar via via kwam ze te weten dat hij getrouwd was. Op een dag confronteerde Jacky hem ermee. Hij gaf toe dat hij nog was getrouwd en nog samenwoonde met zijn vrouw, maar hij stamelde dat ze eigenlijk niet meer samen waren. Na drie ontmoetingen was het voor Jacky Lafon welletjes geweest en ging ze ergens anders winkelen.



Helemaal in het begin van de ontmoeting wou Jacky Lafon hem een kans geven, maar dit liet ze naar eigen zeggen al vroeg varen. Jacky eindigt het interview met Primo door te zeggen dat ze het niet erg vindt om nog altijd vrijgezel te zijn, alhoewel ze het tof vindt om een leuke relatie te hebben. Dat je nooit te oud bent om verliefd te worden, bewijst Jacky's voormalige 'Familie'-collega Annie Geeraerts, die de liefde nog vond op haar negentigste.



(Nico Vanaken)

Bio van Jacky Lafon

Meer Over:

Jacky Lafon