.
Julia Boschman
zaterdag 4 december 2021

Liedjesschrijver K3 in de wolken met Julia: “ ze straalt”

Hij staat te poppelen om samen te werken

De zoektocht naar de opvolgster van Klaasje Meijer bij K3 kende een spannende ontknoping. Velen waren ervan overtuigd dat de Vlaamse Amy de wedstrijd zou winnen, maar niets was minder waar. Het was toch de Nederlandse Julia Boschman die met de overwinning aan de haal ging.

K3 kan na 6 jaar met Klaasje terug een nieuwe start maken en de reacties op Julia zijn in ieder geval erg lovend. Ook tekstschrijver Alain Vande Putte ziet een nieuwe start met Julia volledig zitten. “Ik vond het zo mooi om te zien hoe alle kandidaten in de finale met veel passie het K3-gevoel omarmden”, reageert hij in Tv Familie.

Op 16 december verschijnt het allereerste album met Julia, dus moet er dringend doorgewerkt worden en moet Julia er meteen invliegen. Maar Alain ziet het goedkomen. “Ik ben erg content dat het uiteindelijk Julia is geworden. Ik heb het gevoel dat zij als spontane flapuit een mooie aanvulling is op Hanne en Marthe. Ze heeft pit, beweegt goed en straalt. Er is nog werk aan haar zang, maar ze heeft zeker het nodige talent.”

Bio van K3

Meer Over:

K3

Bio van Julia Boschman, Klaasje Meijer en Alain Vande Putte