.
Lesley-Ann Poppe en Kevin Lebreton
woensdag 31 augustus 2022

Lesley-Ann Poppe: “Alsof ze met een hamer op mijn hoofd kloppen”

Ze heeft last van hoogsensitiviteit

TV-figuur en onderneemster Lesley-Ann Poppe is hoogsensitief. Dat vertelt de blondine zelf in weekblad Primo: “De energie van mensen kan me opslorpen.”

Op drukke evenementen zal je Lesley-Ann niet vlug spotten. “Ik houd niet van samenscholingen. Onlangs was ik op de Sinksenfoor, je kon daar op de koppen lopen. Bij mij komt zo’n mensenzee binnen alsof ze met een hamer op mijn hoofd kloppen”, aldus Lesley-Ann.

Ook haar echtgenoot Kevin is hoogsensitief. “Wanneer hij aan de kassa van de supermarkt staat, voelt hij het bij wijze van spreken wanneer de kassierster ruzie heeft met haar man”, vertelt Poppe.

Eén van de favoriete reisbestemmingen van het koppel is Disneyland Parijs, maar het hotel van het park wordt gerenoveerd. “Daarom gaan we er momenteel niet naar toe. Wij moeten echt drie of vier keer per dag naar onze hotelkamer kunnen om wat naar rust en stilte te happen”, verduidelijkt Lesley-Ann.

Ook een luidruchtige discotheek binnenstappen is moeilijk voor de blondine. Al maakt ze als kanttekening dat het makkelijker gaat met een glaasje alcohol op. “Met twee glazen wijn op kan ik wel beter tegen de overdosis prikkels van licht en lawaai”, klinkt het lachend in Primo.

Bio van Lesley-Ann Poppe

Meer Over:

Lesley-Ann Poppe