.
Koen Wauters en Laura Tesoro
woensdag 17 november 2021

Laura Tesoro presenteert de finale van 'Belgium's Got Talent': “Er kan altijd iets mislopen”

Het lijkt een spannende finale te worden

Op 19 november vindt de grote finale plaats van 'Belgium's Got Talent'. Dit keer geen studioshow, maar een show die live wordt uitgezonden. En zo’n echte liveshow, dat zorgt toch altijd voor wat extra stress bij de kandidaten, maar ook bij de presentatoren.

“Op zo’n moment voel je de adrenaline door je lijf stromen. Als er iets misloopt, moet ik het zelf kunnen oplossen. Of Koen natuurlijk. Want als er iemand is die je op zo’n moment absoluut naast je wilt hebben, dan is hij het wel. Los daarvan is het genieten”, luidt het bij presentatrice Laura Tesoro.

Nieuw dit seizoen was de bijna compleet nieuwe jury. Niels Destadsbader, Dan Karaty en Stan Van Samang werden vervangen door Ruth Beeckmans, Davy Parmentier en Bart Peeters. Alleen oude rot in het vak An Lemmens bleef stand houden.

“Ze hebben dat heel goed gedaan. En het was ook weleens leuk om een frisse wind door het programma te laten waaien. Zeker na zoveel seizoenen. Als het van mij afhangt, volgen er nog meer. Het is pure feelgood-tv waarbij je omver wordt geblazen door het talent van een ander.”