.
Laura Tesoro
dinsdag 5 april 2022

Laura Tesoro komt op voor zichzelf: “Ik heb de ballen om dat zelf te zeggen”

Ze deelt haar verhaal met haar volgers

Toen de platenmaatschappij van Laura Tesoro de zangeres vroeg om een Nederlandstalig nummer uit te brengen, zag Laura dat niet zitten. Nederlandstalige nummers was haar ding niet en dus had ze geen nood aan een Nederlandstalig nummer.

Laura maakte dat zelf duidelijk aan de platenfirma en deinsde er niet voor terug om hen van antwoord te dienen. “Ik heb de ballen om dat zelf te zeggen. Ik verstop me niet achter andere mensen. Ik communiceer voor mezelf naar mijn platenlabel toe, naar de buitenwereld…naar alles. Ik ben Laura Tesoro, niemand anders. Ik moet daar zelf over waken. Vandaar ook dat ik zelf op sociale media heb gepost dat ik geweigerd heb om een Nederlandse song te zingen”, zegt ze in Story.

Laura postte dat op sociale media met een belangrijk doel. “Ik vind het belangrijk om mijn fans mee te nemen in mijn verhaal. Het is niet altijd makkelijk en ik vind het niet erg om dat te delen. Waarom zou ik het ook verzwijgen. Gewoon eerlijk en open communiceren. Ik heb nog altijd veel respect voor mijn platenlabel en dat is ook wederzijds, denk ik.”

Bio van Laura Tesoro

Meer Over:

Laura Tesoro