.
Laura Lieckens en Sonny Wagemans uit Blind Getrouwd 2020
maandag 25 oktober 2021

Laura over reünie Blind Getrouwd: “jammer dat Sonny er niet bij was”

Ze had graag nog eens willen praten

Op 25 oktober zend VTM ‘Blind Getrouwd: De Reünie’ uit. Daarin komen bijna alle deelnemers van het afgelopen seizoen samen om terug te blikken op het avontuur dat ze allemaal hebben beleefd. Ook Laura Lieckens was op de reünie aanwezig. Zij bracht haar nieuwe partner Yorben mee.

“Het was een plan dat we vorig jaar al hadden opgevat voor onze lichting, maar corona stak daar een stokje voor. Nu kon het dus wel, en het was heel fijn om ook de deelnemers uit andere jaargangen te ontmoeten. Het was erg gezellig en tof om ieders verhaal te horen. Sonny was er niet bij, wat ik wel jammer vind. We hebben elkaar sinds het einde van het programma niet meer gezin of gehoord.”

Laura en Sonny Wagemans kwamen er tijdens het programma al heel snel achter dat ze niet voor elkaar gemaakt waren en dat gaf geen prettige taferelen op televisie. “We hebben allebei nadien heel snel de draad van ons leven weer opgepikt. Het leven gaat door. Hij heeft een nieuwe vriendin, en ook ik heb het liefdesgeluk gevonden”, besluit Laura in Story.

Bio van Laura Lieckens

Meer Over:

Laura Lieckens

Bio van Sonny Wagemans