.
Gunther Levi
zaterdag 4 december 2021

Laura Govaert legt er zich bij neer: “verfrissing is wel nodig”

Ze is dankzij haar grootmoeder beginnen kijken

Dagelijks komen er nieuwe fans bij van de soap 'Familie'. MNM-presentatrice Laura Govaerts is nog maar recent verslaafd geraakt aan de reeks en haar band met bepaalde personages is minder hevig dan de fans die er al sinds het eerste uur bij zijn.

Laura is fan geworden dankzij haar grootmoeder, die ze verloor vlak voor de coronacrisis. “Mijn grootvader keek altijd naar 'Familie' samen met mijn grootmoeder. Dus na haar overlijden deed ik dat ook. Ik wist er niets over en dus vertelde hij me hoe de familie in elkaar zat. Nadien kwam de lockdown en is ze blijven kijken.

“Ik zag het vertrek van die twee belangrijke personages echt niet aankomen. Het is jammer dat die twee iconen verdwijnen, maar zo gaat dat natuurlijk in soaps. Tegelijkertijd ben ik ook wel blij dat jonge acteurs veel kansen krijgen in 'Familie', zoals mijn MNM-collega Aaron Blommaert. Die doet dat heel goed als Raven”, reageert ze enthousiast in 'Familie'.

Laura is in ieder geval benieuwd hoe de twee uit de reeks zullen verdwijnen en heeft al enkele scenario’s in haar hoofd. “Misschien komen ze niet meer overeen met de familie en kiest iedereen de kant van Veronique, terwijl Peter de kant kiest van zijn moeder. Of misschien worden ze wel vermoord! Ik laat me graag verrassen!”

Bio van Laura Govaerts

Meer Over:

Laura Govaerts