.
James Cooke & Gert Verhulst
vrijdag 28 mei 2021

Laatste deel van 'De Cooke & Verhulst Show' valt in het water

Wat ging er fout?

Kijkers van ‘De Cooke & Verhulst Show’ moesten donderdagavond twee keer in de ogen wrijven. De uitzending was sneller dan verwacht gedaan. De reden? Technische problemen. Na de tweede reclamebreak moest het derde deel starten, maar dat kwam niet. De kijkers kregen plots het programma ‘’t Is Gebeurd’ te zien.

Via Twitter maakte Play4 één en ander duidelijk: “We kampen met een technisch probleem met het derde deel van De Cooke & Verhulst Show. We doen er alles aan om het zo snel mogelijk uit te zenden.”
En dat derde deel kwam er uiteindelijk ook snel aan. Alsof er niets gebeurd was, konden James Cooke en Gert Verhulst na ‘’t Is Gebeurd’’ hun programma verder zetten.

De volledige aflevering zal vrijdag om 17.05 uur herhaald worden op Play4. Mocht jij deel 3 toch gemist hebben, da heb je alsnog kans om het programma volledig uit te kijken.

En daarmee valt het doek over seizoen 1 van ‘De Cooke & Verhulst Show’. Of Gert en James nog naar de Evanna terugkeren of dit najaar weer een studioprogramma zullen maken, dat is koffiedik kijken. Maar eerst gaat James zich op een ander programma concentreren en start Gert Verhulst aan de opnames van ‘De Verhulstjes’. Op naar Saint-Tropez!