.
News Image

Kurt Rogiers weer op Nederlandse tv

En dat is 10 jaar geleden.


In de loop van dit voorjaar kan je op VTM kijken naar 'LEGO Masters'. Dat nieuwe programma - een co-productie met een Nederlandse zender - zal trouwens gepresenteerd worden voor Kürt Rogiers. De acteur en presentator was jaren geleden ontzettend populair bij onze noorderburen, maar het is ondertussen al zo'n 10 jaar geleden dat hij er nog eens op het scherm kwam met nieuw materiaal.



Samen met Ruben Nicolai zal Kürt Rogiers het nieuwe programma 'LEGO Masters' presenteren. Aan het Nederlandse BuzzE vertelt Kürt Rogiers dat het voor de noorderburen mogelijk wennen zal worden. “Ik vraag me af of de Hollanders mij nog zullen herkennen. Ik ben tenslotte wel een beetje veranderd”, lacht Kürt Rogiers in een gesprek met BuzzE. “Ik ga zo langzaam naar de vijftig toe. Ik ben een grijze man geworden. Dat is misschien wel schrikken voor sommigen.”



Momenteel is Kürt Rogiers vaak in Nederland en daar pikt hij nu wat programma's mee die daar op de Nederlandse televisie te zien zijn. Die zenders zijn bij ons niet te ontvangen. Ik heb met open mond zitten kijken, reageert de presentator.

Die stelt vast dat onze noorderburen oudgedienden als Robert ten Brink en Martijn Krabbé nog steeds kansen geeft op televisie. Bij ons is het vooral de jeugd die alle kansen op televisie krijgt. “In Vlaanderen is het, en zeker als je een vrouw bent, na tien jaar wel gedaan met je tv-carrière, besluit Kürt Rogiers.

Bio van Kürt Rogiers

Meer Over:

Kürt Rogiers