.
Kurt Rogiers in Familie - aflevering 6913
donderdag 27 januari 2022

Kürt Rogiers: “Ik hou van die complete rust”

Hij houdt van de nostalgie

Heel wat acteurs of zangers vinden het moeilijk om eventjes een moment van complete rust in te lassen. De meesten hebben het moeilijk met niks doen, terwijl anderen er oprecht van kunnen genieten.

“In het weekend slaap ik graag iets langer. Maar ik vind het ook altijd fijn om op te staan wanneer het huis nog in complete rust is. In de winter steek ik de haard aan en in de zomer open ik de rijmen. Ik bekijk al mijn teksten voor de komende week en ik studeer ze in”, vertelt Kürt in Het Laatste Nieuws.

Om 9 uur worden zijn dochters wakker. En dan kan de dag beginnen. “Ik herinner me nog dat mijn moeder en vader er in mijn eigen jeugd een punt van maakten om in het weekend al om 9 uur lawaai te beginnen maken zodat mijn zus en ik zouden wakker worden. We mochten de dag niet missen. Elke zaterdagochtend werd ik wakker met de geur van spaghetti die mijn vader al heel vroeg klaarmaakte. Mijn moeder was namelijk verpleegster en was in het weekend dikwijls aan het werk. De geur van mijn vaders spaghetti doet me nog altijd denken aan de ochtenden van mijn jeugd.”

Bio van Kürt Rogiers

Meer Over:

Kürt Rogiers