.
Kristel Verbeke
zondag 10 oktober 2021

Kristel waarschuwt Hanne en Marthe: “dat hebben wij meegemaakt met Josje”

Een verwittigd man is er twee waard.

In november kennen we eindelijk de opvolger van Klaasje bij K3. De audities zullen 10 (of meer) potentiële kandidaten hebben opgeleverd die allemaal zullen strijden voor dat ene plekje bij K3. Kristel Verbeke, gewezen K3-zangeres weet als geen ander hoe zo’n wedstrijd aanvoelt en welke spanning het met zich meebrengt.

Kristel hoopt dan ook dat Hanne en Marthe veel te zeggen hebben in de wedstrijd en dat ze een opvolger vinden waarmee het klikt. En ze weet dat het niet makkelijk wordt met een nieuw 3de lid erbij. “Hopelijk hebben ze genoeg geduld om die persoon alles weer aan te leren. Ik spreek uit ervaring. Karen en ik hebben het vroeger zelf meegemaakt met de komst van Josje”, deelt Kristel haar ervaring in Story.

De komst van Josje verliep niet altijd even vlekkeloos en daarvoor heeft Kristel een gouden tip voor Hanne en Marthe en de nieuwkomer. “Plots waait er een frisse wind bij K3 en ineens zijn er andere ideeën of gedachten. Op zulke momenten moet je met elkaar in gesprek durven gaan. Dat is echt wel een uitdaging.”

Bio van Kristel Verbeke en K3

Meer Over:

Kristel Verbeke K3