.
Familie
zondag 13 november 2022

Kondigt acteur met nieuwe look zijn vertrek bij Familie aan?

Weer iemand weg bij Familie?

De cast van ‘Familie’ en andere tv-producties mag niet zomaar van look veranderen. Vooral het kapsel van een acteur en actrice moet haast identiek blijven tijdens de opnames. Wanneer iemand op de sociale media dan toch eens een foto deelt waarop hij of zij met een andere look staat, dan betekent dat vaak dat die persoon uit de reeks verdwijnt.

Dat gebeurde een tijdje geleden nog met Vincent Banic en nu is Maxime De Winne aan de beurt. De acteur speelt al jaren de rol van Quinten in ‘Familie’. Het is geen geheim dat er bij ‘Familie’ al heel wat mensen al dan niet gedwongen zijn moeten vertrekken. Is het binnenkort ook zover met Maxime?


“Army haircut but peaceful and soft 🙈🤭 #militaryhaircut”, schreef Maxime dit weekend op zijn sociale media. Ja, zijn haar is zo kort zoals dat vroeger bij het leger vaak moest. Maar zo ziet zijn personage Quinten er in ‘Familie’ helemaal niet uit.

Kondigde Maxime daarmee zijn vertrek bij ‘Familie’ aan? Die kans is groot. En dat zou dan betekenen dat er al dan niet definitief een zoveelste hoofdrolspeler uit de soap verdwijnt. Hoe? De kans bestaat dat Quinten alsnog de gevangenis invliegt voor het smokkelen van drugs.