.
Iedereen K3
woensdag 5 september 2018

Klaasje van K3 doet bijzondere ontdekking op vakantie

Wat een bijzonder toeval!


Terwijl de kindjes terug naar school moesten, kregen de meisjes van K3 enkele dagen vakantie om te bekomen van een drukke zomer en om de batterijen op te laden voor een al even druk najaar. En Klaasje, die deed al meteen een bijzondere ontdekking op vakantie! Klaasje Meijer trok op vakantie met Lauren De Ruyck, die we nog kennen als de K3 Zoekt K3-finaliste die het opnam tegen Marthe om de nieuwe zwarte van K3 te worden. Lauren en Klaasje zijn sinds K3 Zoekt K3 beste vriendinnen en trokken nu samen op vakantie naar Ibiza waar ze een leuke ontdekking deden.

Klaasje en Lauren trokken naar een club op Ibiza om er een DJ-set van David Guetta bij te wonen. En – hoe toepasselijk – die club heette Ushuaïa. Een toeval dat Klaasje en Lauren maar al te graag deelden op Instagram. David Guetta liet wel op zich wachten en Lauren vond al snel een nieuwe naam voor de bekende DJ. De beats die in de Ushuaïa-club op Ibiza weerklonken waren net dat tikkeltje steviger dan die op de gekende hit van K3, maar op de beats van David Guetta was het toch even wachten. Lauren vond het wachten wat lang duren en doopte David Guetta al meteen om tot “Diva” Guetta…

De meisjes hebben duidelijk heel wat plezier op het eiland want wanneer Klaasje een foto op Instagram zet waarop ze wat met haar smartphone bezig is met als opschrift “Beach is calling” laat Lauren gevat een reactie achter: “Neem dan op!” Er heerst duidelijk een ontspannen sfeer en dat is nodig want na een drukke zomer staat Klaasje ook voor een druk najaar met K3. Een nieuwe televisieserie, een nieuwe CD, de voorbereiden voor 20 jaar K3, en zelfs een nieuwe K3-strip! Wie weet kunnen de avonturen van Klaasje & Lauren op Ibiza ook verstript worden. Het zou ongetwijfeld een hilarische strip worden!