.
News Image

Klaasje Meijer van K3 pakt uit met opvallend advies

Opvallende uitspraak typeert Klaasje van K3.


Klaasje Meijer wil meer dan alleen maar de blonde van K3 zijn. Zo zette ze gisteren een erg mooie boodschap online op haar sociale media. Ze citeert daarbij Randi Zuckerberg, de zus van Facebook-oprichter Mark Zuckerberg.

Wat doet Klaasje als ze thuiskomt van haar werk en er niemand is om haar gezelschap te houden? Gewoon wat muziek spelen. Houden van wat je doet. Klaasje wil in 2019 dan ook haar focus verleggen. Niet langer FOMO, wel JOMO.

FOMO staat voor “fear of missing out”, dat je bang bent om iets te missen omdat iedereen druk bezig lijkt het perfecte leven te leiden op sociale media; terwijl Klaasje net JOMO wil promoten, namelijk “the joy of missing out”, nergens anders willen zijn dan waar je op dat moment bent en daar gewoon van genieten.

Ongetwijfeld was er gisteren een leuk feestje waar Klaasje naartoe kon, maar waarom daarover treuren? Ja, ze zat alleen op haar kamertje piano te spelen, maar ze houdt van muziek en geniet er dan ook intens van. Geniet van het moment, geniet van de kleine dingen, geniet van het hier en nu, oftewel JOMO.