.
Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn van K3
vrijdag 10 september 2021

Klaasje Meijer blikt terug op periode bij K3: “dat voelde soms benauwend aan”

"Als K3’tje zit je op een rijdende trein waar je niet af kunt."

Klaasje Meijer is bezig aan haar laatste weken als de blonde van K3. Van het Vlaamse publiek nam Klaasje al afscheid en ook de shows in Nederland liggen bijna achter de rug. Zaterdag gaat op VTM K2 Zoekt K3 van start waarin Hanne en Marthe op zoek gaan naar een opvolger voor Klaasje…

Klaasje geeft in Story toe dat ze Hanne en Marthe echt zal missen na al die jaren samen: “We hebben alle drie al in tranen op het podium gestaan. Maar nee, ik heb nog geen spijt gehad van mijn beslissing om na zes jaar te stoppen met K3”, benadrukt Klaasje in Story.

De Nederlandse geeft toe dat haar keuze om te stoppen bij K3 een héél bewuste zet was: “Als K3’tje zit je op een rijdende trein waar je niet af kunt. Daardoor is er geen tijd voor andere dingen, zoals acteren en klassieke muziek. Dat zit ook in mij, en ik heb dat soms gemist.”

“Ik wil weer baas zijn over mijn eigen agenda én de koers die ik vaar. Zelf beslissingen nemen in plaats van ze gewoon uit te voeren. Dat voelde soms heel benauwend aan”, onthult Klaasje Meijer in Story.