.
K3
dinsdag 14 september 2021

Klaasje enthousiast over nieuwe wending: “ik voel me opnieuw uitgedaagd”

Klaasje maakt zich geen zorgen over de zoektocht naar haar opvolger.

Binnenkort nemen we allemaal afscheid van Klaasje bij K3. Na zes mooie jaren vond ze het tijd om haar vleugels uit te slaan en andere horizonten te verkennen. Momenteel volgt ze tot eind december 2022 een acteeropleiding en neemt ze volop deel aan audities in Vlaanderen en Nederland. Een wending in het leven van Klaasje die ze nodig had. “Ik voel me opnieuw uitgedaagd. Eindelijk kan ik andere facetten van mezelf opzoeken en tonen, want binnen K3 was het altijd dezelfde Klaasje die je zag.”

Op 11 september start de zoektocht naar haar opvolgster, of opvolger. Want ook jongens maken kans om deel uit te maken van het vrolijke trio. “Ik vind dat een heel goede zet van Studio 100. Dat betekent dat ze open-minded zijn”, vertelt Klaasje over die keuze aan Story. Of het ook daadwerkelijk een jongen zal worden, dat valt nog af te wachten. Volgens Klaasje staan Hollanders hier waarschijnlijk zeker voor open, maar de Vlamingen zijn volgens haar hier toch nog wat conservatiever in.

Een van Klaasje haar beste vriendinnen en voormalig ‘K3 zoekt K3’ finalist Lauren vult Klaasje aan. “Ik denk dat Vlamingen eerst eens een jongen naast Hanne en Marthe moeten zien, dan zullen ze misschien wel overtuigd raken.”

Klaasje en Lauren zijn ervan overtuigd dat er een waardige opvolger zal gevonden worden. “Er waren meer dan 22.000 inschrijvingen, ze gaan wel iemand vinden.”