.
Hanne Verbruggen, Klaasje Meijer en Marthe De Pillecyn van K3
zaterdag 25 september 2021

Klaasje: “6 november is mijn allerlaatste optreden”

Het belooft heel erg emotioneel te worden

De zoektocht naar een opvolger voor Klaasje bij K3 is volop aan de gang. Er passeerden al heel wat jongens en meisjes met een hoog potentieel K3-gehalte de revue. Wordt het terug een meisje? Of toch een jongen? Wordt het een Vlaamse jongen of meisje, of toch een Nederlands persoon? Allemaal vragen waarop we in november een antwoord zullen krijgen.

Eind oktober neemt Klaasje afscheid van het publiek in Nederland. Nadien zal ze begin november nog een laatste keer op het podium staan bij ‘Back to the Nineties en Nillies’. Klaasje bereidt zich nu al voor op die 2 laatste optredens. “Ik weet nu al dat het slikken zal zijn. En de laatste show in Nederland zal ook emotioneel zijn. Nu denk ik soms al: ‘Ik ga het zo missen om jullie bezig te zien en in mijn oortjes te horen.”, vertelt een emotionele Klaasje in Dag Allemaal.

Wie het laatste optreden van Klaasje wil meemaken moet op 6 november 2021 naar het Sportpaleis voor ‘Back to the Nineties en Nillies’. Tickets zijn verkrijgbaar via www.teleticketservice.be.