.
Salar wint Big Brother 2022
zaterdag 26 maart 2022

King Salar wint Big Brother 2022

Hij krijgt de jackpot van 66.726 euro.

Wat een spannende finale kregen de kijkers van Big Brother zaterdagavond te zien. Finalisten Grace, Kristof en Salar zaten in spanning af te tellen naar het slot van het mooiste avontuur uit hun leven. Voor Salar werd het een absoluut hoogtepunt, hij kreeg van de kijkers de meeste stemmen en mocht de jackpot mee naar huis nemen.

Dikke pech voor Kristof die als eerste afviel tijdens de finale, Grace werd uiteindelijk meer dan verdiend tweede.

Enkele opvallende feiten van dit jaar. De kandidaten hebben het allemaal goed volgehouden. Vorig jaar vertrekken er vier Nederlanders vroegtijdig naar huis, dit jaar bleef iedereen gewoon tot bij hun normale exit.
Er hing veel liefde in de lucht bij Big Brother. Vera en Dimitri werden een koppel en ook tussen Grace en Tobias groeide er iets. Zij zijn nog niet zover gevorderd dat er sprake is van een koppeltje, maar wat niet is kan nog komen.
Big Brother zorgde dit jaar voor meer spellen die ook langer duurden, maar ook voor meer twists. De immuniteitspin mag volgend jaar weer afgeschaft worden of beperkt worden tot ‘Little Brother’. Er waren minder feestjes, er was ook minder drank.

Wij blikken met een goed gevoel op Big Brother terug. Wij hebben ons – op enkele momenten na – kostelijk geamuseerd en hadden meermaals buikpijn van het lachen met de grappen en grollen van de bewoners. Dikke pluim ook voor Geraldine Kemper en Peter Van de Veire voor de commentaren bij de dagelijkse uitzendingen én de finale. En ook bedankt Big Brother voor de prachtige en emotionele exit van Nouchine in de gameroom. Er was tijd zat voor een goed gesprek, waar er in de liveshow op zaterdag te weinig tijd voor was. Ook dat mag volgend jaar een tikkeltje anders.

Zondagmiddag hebben wij een interview met de winnaar van Big Brother, hopelijk heeft Salar geen al te grote kater. In de loop van volgende week hopen wij Nouchine, Kristof en Grace te spreken en hopen wij op een uitgebreider gesprek met Salar. En pas dan valt voor ons het doek over Big Brother. Het was een mooi seizoen, wij kijken nu al uit naar een nieuwe editie. Doe normaal!!!!!

Download onze app voor iOS of Android