.
News Image

Kijkers Familie door het lint

De week kan niet romantischer eindigen.


Neen, geen huwelijksaanzoek vrijdagavond tijdens de laatste aflevering van Familie van deze week maar wel drie liefdesgebeurtenissen waar niet iedereen even blij mee is. Laten we beginnen met één van de grote verrassingen. Vrijdagavond vertelde Evy dat ze volgende week naar India zou trekken om haar (ex-)vriend Maarten Van den Bossche te gaan bezoeken. Die vertrok enkele maanden geleden onverwacht en dat was een harde klap voor Evy. De afgelopen maanden werd haar relatie met Maarten op de proef gesteld doordat Stan berichten wist te onderscheppen en zelfs te manipuleren. Evy heeft er lang over gedaan maar kwam dankzij de hulp van Quinten erachter dat Stan haar computer en gsm kon overnemen en verstuurde op die manier berichten in haar naam. Zonder dat Evy van iets wist, keerde Maarten terug naar huis en het weerzien was bijzonder intens. De kijkers waren al een hele tijd aan het wachten op de terugkeer van Maarten. Maar is dit een definitieve terugkeer? Niet echt, Maarten zal af en toe opduiken in Familie maar een echt grote rol zal het voorlopig niet worden. De kijkers hadden niet verwacht dat ze Michael Vroemans snel weer op het scherm zouden zien maar hij kruipt dus terug in de huid van Maarten Van den Bossche.



De fans van Larsique kregen vrijdagavond een opdoffer van formaat te verwerken. Na een gesprek met Jan Van den Bossche besloot Mathias om zijn liefde voor Véronique te verklaren. “Ik wil u terug”, stamelde Mathias zenuwachtig. Hoe Véronique op die uitspraak zal reageren, zien we pas volgende week. Véronique en Mathias gaan op professioneel vlak weer samenwerken maar zal de klik er ook op privé-vlak weer komen? Cédric heeft al een tijdje door dat er weer wat bloeit tussen Mathias en Véronique maar die laatste ziet Lars ook nog wel zitten. De fans die hoopten dat Véronique en Lars snel een koppel zouden worden, staan weer met beide voeten op de grond.



Van romantiek was er tussen Véronique en Mathias nog geen sprake, tussen Stefanie en Ayo lijkt de vonk wél over te springen. Nadat de afgelopen maand het schijnhuwelijk van Stefanie en Ayo hét gespreksonderwerp bij uitstek was, is dat nu de wel héél intieme kus tussen de dochter van Benny en haar liefde Ayo. En dat net nadat er een onderzoek werd ingesteld omwille van vermoedens dat Stefanie en Ayo een schijnhuwelijk willen aangaan om zo te voorkomen dat vluchteling Ayo het land uitgezet zal worden. Was deze kus gemeend of heeft één van beiden volgende week spijt van wat er gebeurd is? De kijkers van Familie reageerden de afgelopen dagen met gemengde gevoelens op de relatie van Stefanie en Ayo.



Met nog enkele weken te gaan tot de seizoensfinale, is het overduidelijk dat de makers van Familie alles uit de kast zullen halen om ook nu weer een superspannende seizoensfinale te maken. Wanneer die er precies komt is nog niet duidelijk. VTM blijft mysterieus doen over de uitzenddatum van de seizoensfinale van dit jaar. Wellicht zal dat op vrijdagavond 29 juni zijn maar niets is officieel. Wat staat er de volgende weken te gebeuren?


Bio van Michael Vroemans